diumenge, 12 d’octubre del 2008

Esperit de Festa 23-07-05

Bon dia.
En aquesta darrera salutació de la temporada voldria, en primer lloc, expressar el nostre agraïment a tots els qui, setmana darrera setmana, ens han anat no només escoltant, sinó també, cosa per nosaltres molt important, encoratjant a seguir en aquesta línia de presentar la nostra cultura popular de manera dinàmica, amb tota la seva diversitat i matisos propis d’una societat també diversa i amb múltiples opcions culturals i de lleure. Aquest era el nostre propòsit quan ens vàrem fer càrrec dels programes Esperit de festa i Sardanes a Ràdio Sabadell i ho seguirà sent la propera temporada gràcies a la confiança i el suport de la direcció de Ràdio Sabadell i dels equips tècnics que fan possible que els nostres missatges comunicatius i musicals arribin a tots vostès.
Seguirem informant de tot allò important que s’esdevé, que és molt, dins l’àmbit de la cultura popular i tradicional catalana, amb especial atenció al sector del sardanisme i a l’activitat que es generi a iniciativa d’entitats o persones de Sabadell. I ho farem sense por de ser titllats de localistes convençuts com estem del potencial abastament demostrat de la nostra gent i de les nostres entitats.
Seguirem amb l’esquema de programació que ha estat tan ben acceptat per tots vostès. Tot i això tenim pensades algunes novetats que anirem introduint degudament. Hi haurà una nova edició de La Sardana de l’Any i com que l’any 2006 se celebrarà el centenari de la sardana a Sabadell farem també una selecció de les millors sardanes d’autor sabadellenc escrites des de 1906 fins els nostres dies. Donarem veu al jovent perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre els diversos aspectes relacionats amb la cultura popular. I no oblidarem els nostres apunts d’història perquè sempre és bo recordar d’on venim per saber cap a on volem anar. Combinarem informació i música, música d’abans i d’ara, procurant sempre que tingui el mínim nivell exigible de qualitat.
En definitiva, procurarem seguir mantenint la seva atenció i ampliar la nostra audiència amb continguts que siguin d’interès, amens i ben documentats. Els emplacem doncs a retrobar-nos en el primer Esperit de festa de la propera temporada, que serà el dissabte 17 de setembre.
Fins llavors, moltes gràcies i que tinguin un bon estiu.
Lluís Subirana. Director