dimecres, 15 d’octubre del 2008

Esperit de Festa 15-09-07

Bon dia.
Benvinguts a l’inici d’aquesta quarta temporada del programa Esperit de Festa que iniciem amb tota la nostra il·lusió i amb l’exigència de fer uns programes dignes de l’atenció que, setmana a setmana, tots vostès ens dispensen. Des del nostre darrer programa, a finals de juliol, hem estat en contacte amb tots vostès gràcies a l’emissió d’una sèrie especial que amb el títol de SardaEstiu els ha permès gaudir d’una extensa selecció de sardanes, d’havaneres i de músiques i cançons d’estiu i de festa major.
Avui, en aquest primer programa de la quarta temporada d’Esperit de Festa recuperem l’esquema tradicional amb petites variants i amb el propòsit d’introduir algun nou espai que anirem definint properament. Per això comptem amb la ja total incorporació de la jove Cristina Colomé que a finals de la temporada passada va començar a col·laborar amb l’equip del programa.
També volem aprofitar aquest primer Bon dia per enviar una salutació molt especial a totes les persones que tot hi trobant-se fora de l’àmbit de cobertura de la nostra emissora ens escolten via Internet i recordar-los, a ells i a tots vostès, que els nostres programes de dissabte i diumenge queden disponibles al Podcast de Ràdio Sabadell a partir de la tarda del dilluns següent a la seva emissió per a poder-los escoltar o baixar-los al seu ordinador quan vulguin.
Aquesta possibilitat d’ampliar la nostra audiència és per nosaltres un motiu de satisfacció però alhora, també, ens suposa un major compromís. Seguirem, doncs, informant de tot allò important que s’esdevé, que és molt, dins l’àmbit de la cultura popular i tradicional catalana, amb especial atenció al sector del sardanisme i a l’activitat que es generi a iniciativa d’entitats o persones de Sabadell. Incorporem als nostres continguts una nova edició de La Sardana de l’Any i seguirem donant veu al jovent perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre els diversos aspectes relacionats amb la sardana i la cultura popular. Combinarem informació i música sempre que tingui el mínim nivell exigible de qualitat. En definitiva, procurarem seguir mantenint la seva atenció i ampliar al màxim la nostra audiència amb continguts que siguin d’interès, amens i ben documentats.
Gràcies de nou pel seu suport i confiança i que tinguin un bon cap de setmana.
Lluís Subirana. Director