dilluns, 13 d’octubre del 2008

Esperit de Festa 16-09-06

Bon dia.
I ben retrobats en aquest inici d’una nova temporada que iniciem amb tota la nostra il·lusió i amb l’exigència de fer uns programes dignes de l’atenció que, setmana a setmana, tots vostès ens dispensen. Al llarg dels darrers dos mesos, gràcies a la confiança i el suport de la direcció de Ràdio Sabadell, hem pogut mantenir el contacte amb tots els nostres oients gràcies a l’emissió d’una sèrie especial de 16 programes que, amb el títol de SardaEstiu els han permès escoltar una extensa selecció de sardanes, d’havaneres i de músiques i cançons d’estiu i de festa major.
Avui, en aquest primer programa de la tercera temporada d’Esperit de Festa, recuperem l’esquema tradicional amb petites variants i amb el propòsit d’introduir algun nou espai que anirem definint les properes setmanes.
També volem aprofitar aquest primer Bon dia per enviar una salutació molt especial a les persones, cada vegada en són més, que tot hi trobant-se fora de l’àmbit de cobertura de la nostra emissora ens escolten via Internet. Ens consta, també, que molts dels nostres oients es graven el programa per escoltar-lo de nou en un altre moment o per tenir enregistrades les músiques que passem.
Aquest recolzament i aquest ambient tan favorable és per nosaltres un motiu de satisfacció però alhora, també, ens suposa un major compromís cap a tots vostès. Seguirem, doncs, informant de tot allò important que s’esdevé, que és molt, dins l’àmbit de la cultura popular i tradicional catalana, amb especial atenció al sector del sardanisme i a l’activitat que es generi a iniciativa d’entitats o persones de Sabadell. Hi haurà una nova edició de La Sardana de l’Any i seguirem donant veu al jovent perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre els diversos aspectes relacionats amb la cultura popular. Combinarem informació i música sempre que tingui el mínim nivell exigible de qualitat. En definitiva, procurarem seguir mantenint la seva atenció i ampliar la nostra audiència amb continguts que siguin d’interès, amens i ben documentats.
Però avui, malauradament, he d’acabar el meu comentari amb el record emocionat envers una persona que ens ha deixat aquest estiu i amb el qual m’unia una bona amistat, el compositor Max Havart, al qual dedicarem especial atenció la propera setmana. Recordem-lo ara de la millor manera, escoltant la seva música.
Que tinguin un bon cap de setmana.
Lluís Subirana