dijous, 16 d’octubre del 2008

Esperit de Festa 13-09-08

Bon dia.

Ben retrobats, i benvinguts als qui per primera vegada s’incorporin a la nostra audiència, a aquest primer programa de la cinquena temporada de l’Esperit de Festa que iniciem, com sempre, amb tota la nostra il·lusió i la ferma voluntat de merèixer l’atenció que, setmana a setmana, ens dispensen. Com ja vàrem fer els estius anteriors, des del nostre darrer programa a finals de juliol hem estat en contacte amb tots vostès amb l’emissió d’una sèrie especial que amb el títol de SardaEstiu els ha permès gaudir d’una extensa selecció de sardanes, havaneres, músiques i cançons d’estiu i de festa major que s’han anat emetent en les franges horàries del matí alternant els horaris de 9 a 10 o de 10 a 11 en funció de les necessitats de programació. Demanem disculpes si això ha produït ha algun dels nostres habituals seguidors alguna confusió.
Avui, en aquest primer programa de la cinquena temporada, recuperem l’esquema habitual amb petites variants i el propòsit d’introduir, com cada temporada, algun nou espai que anirem definint properament. Amb l’equip del programa, el Jordi Saura, la Cristina Colomé i el Joan Farrús, i amb el suport incondicional de la direcció de Ràdio Sabadell, ens esforçarem al màxim, utilitzant tots els mitjans que la tècnica avui ens permet, per fer arribar aquests programes molt més enllà del nostre entorn sabadellenc.
Els recordem que ara ja és possible escoltar-nos via Internet i que els programes de dissabte i diumenge queden disponibles al Podcast de Ràdio Sabadell, a partir de la tarda del dilluns següent a la seva emissió, per a poder-los escoltar o baixar-los al seu ordinador quan vulguin.
Aquesta possibilitat d’ampliar la nostra audiència és per nosaltres un motiu de satisfacció però alhora, també, ens suposa un major compromís. Seguirem, doncs, informant de tot allò important que s’esdevé, que és molt, dins l’àmbit de la cultura popular i tradicional catalana, amb especial atenció al sector del sardanisme. Oferirem una nova edició de La Sardana de l’Any per tal de que puguin escollir la seva sardana preferida entre les moltes que s’estrenen cada any. Combinarem informació i música sempre que tingui el mínim nivell exigible de qualitat. Donarem la nostra opinió amb respecte però, també, amb fermesa i convicció. Farem i acceptarem la crítica. En definitiva, procurarem seguir mantenint la seva atenció que serà, per a tots nosaltres, el millor premi al nostre esforç.
Gràcies de nou pel seu suport i confiança i que tinguin un bon cap de setmana.
Lluís Subirana. Director