dilluns, 13 d’octubre de 2008

Esperit de Festa 22-07-06

Bon dia.
Amb els programes d’avui i de demà acabem aquesta temporada. Amb aquesta darrera salutació voldria, en primer lloc, expressar l’agraïment de tot l’equip a tots els qui, setmana darrera setmana, ens han anat escoltant, comentant i opinant sobre els continguts, la música seleccionada i, cosa per nosaltres molt important, encoratjant-nos a seguir en aquesta línia de presentar la nostra cultura popular de manera dinàmica, amb tota la diversitat i matisos propis d’una societat també diversa i amb múltiples opcions culturals i de lleure. Aquest era el nostre propòsit quan ens vàrem fer càrrec dels programes Esperit de festa i Sardanes a Ràdio Sabadell i ho seguirà sent la propera temporada gràcies a la confiança i el suport de la direcció de Ràdio Sabadell i dels equips tècnics que faciliten la nostra feina.
Fins el 16 i 17 de setembre, que iniciarem la tercera temporada d’Esperit de festa i la sisena de Sardanes a Ràdio Sabadell, els recomanem que no moguin el dial i segueixin sintonitzant Ràdio Sabadell. Cada dissabte i diumenge, en aquest mateix horari de 9 a 10 del matí, els seguirem oferint un programa que, a ben segur, els complaurà. L’hem batejat SardaEstiu. Com que en aquest cas el nom sí que fa la cosa, a SardaEstiu hi sentiran, evidentment, sardanes, però també, havaneres, ballables, música de festa, música d’estiu. Això sí, sempre que tingui relació amb la cobla, les cobles orquestres, les cançons populars i tradicionals o qualsevol element relacionat amb aquest àmbit.
Mantindrem, doncs el contacte amb tots vostès fins l’inici de la propera temporada que seguirem amb l’esquema de programació que ha estat tan ben acceptat i amb algun canvi de secció que anirem introduint oportunament. Hi haurà una nova edició de La Sardana de l’Any i seguirem amb atenció la cloenda dels actes del centenari de la sardana a Sabadell. Continuarem donant veu al jovent perquè ens expliqui que el motiva a ballar sardanes i ens digui la seva sardana preferida.
Els emplacem doncs a seguir atents al nostre SardaEstiu i a retrobar-nos en el primer Esperit de festa de la propera temporada, que serà el dissabte 16 de setembre.
Fins llavors, moltes gràcies i que tinguin un bon estiu, és a dir, un bon sardaestiu.
Lluís Subirana. Director

Cap comentari: