dimarts, 14 d’octubre del 2008

Esperit de Festa 28-07-07

Bon dia.
Amb els programes d’avui i de demà acabem la nostra temporada regular de programació. És el moment, doncs, d’expressar l’agraïment de tot l’equip a tots els qui, setmana darrera setmana, ens han anat escoltant, comentant i opinant sobre els continguts i la música seleccionada, tant pel que fa a l’Esperit de Festa dels dissabtes com al Sardanes a Ràdio Sabadell dels diumenges. També volem donar les gràcies a tots els qui ens animen a seguir en aquesta línia de presentar la nostra cultura popular de manera dinàmica, amb tota la diversitat i matisos propis d’una societat també diversa i amb múltiples opcions culturals i de lleure. Aquest era el nostre propòsit quan ens vàrem fer càrrec dels programes Esperit de festa i Sardanes a Ràdio Sabadell i ho seguirà sent la propera temporada gràcies a la confiança i el suport de la direcció de Ràdio Sabadell i dels equips tècnics que faciliten la nostra feina.
Fins el 15 i 16 de setembre, que iniciarem la quarta temporada d’Esperit de festa i la setena de Sardanes a Ràdio Sabadell, els recomanem que no es moguin del 94.6 de la FM i segueixin sintonitzant Ràdio Sabadell. Cada dissabte i diumenge, en aquest mateix horari de 9 a 10 del matí, els seguirem oferint, com ja vàrem fer l’estiu passat, el programa SardaEstiu amb sardanes, havaneres, ballables, música de festa, música d’estiu. Això sí, sempre que tingui relació amb la cobla, les cobles orquestres, les cançons populars i tradicionals o qualsevol element relacionat amb aquest àmbit. També hi haurà programes especials amb motiu de la Festa Major i l’11 de Setembre.
Mantindrem, doncs, el contacte amb tots vostès fins l’inici de la propera temporada que seguirem amb l’esquema de programació que ha estat tan ben acceptat i ja amb la Cristina Colomé incorporada totalment a l’equip. Hi haurà una nova edició de La Sardana de l’Any i seguirem amb atenció tot el que es vagi esdevenint en el context de l’activitat de la nostra cultura tradicional i popular, amb especial atenció a l’àmbit sardanista. Continuarem donant veu al jovent perquè ens expliqui que el motiva a ballar sardanes i ens digui la seva sardana preferida.
Els emplacem doncs a seguir atents al nostre SardaEstiu i a retrobar-nos en el primer Esperit de festa de la propera temporada, que serà el dissabte 15 de setembre.
Fins llavors, moltes gràcies pel seu suport i confiança i que tinguin un bon estiu, és a dir, un bon sardaestiu.
Lluís Subirana. Director