diumenge, 12 d’octubre del 2008

Esperit de Festa 08-01-05

Bon dia.
I ben retrobats després d’aquestes festes de Nadal i Any Nou que espero i desitjo les hagin passat amb salut i alegria. És costum iniciar un nou any fent balanç del què ha estat l’any anterior. Per nosaltres, pel Jordi i per mi, una de les coses més importants d’aquest any 2004 que hem deixat enrere ha estat haver-nos guanyat la confiança de la direcció de Ràdio Sabadell i així tenir l’oportunitat, mitjançant les emissions dels programes Esperit de Festa i Sardanes a Ràdio Sabadell, de mantenir setmanalment aquest contacte amb tots vostès, habituals de l’activitat sardanista o fidels oients de l’emissora, als quals volem agrair la seva atenció de la millor manera possible: oferint cada setmana la millor informació i la millor música que puguem aconseguir.
Dit això, i tornant al tema del balanç, els facilitaré algunes dades perquè siguin vostès mateixos que avaluïn, sardanísticament parlant, el resultat de l’exercici i li posin la nota corresponent, positiva o negativa, segons el seu criteri
Comencem parlant de les activitats realitzades al llarg del 2004 amb la presència de la cobla, o sigui ballades, aplecs, concerts, concursos de colles, etc. Segons informacions extretes d’Infosardana durant el 2004 es van celebrar un total de 3.328 actes repartits de la següent manera: 2.570 ballades, 329 aplecs, 230 concerts, 89 concursos de colles i 110 actuacions d’esbarts amb acompanyament de cobla.
Pel que fa a les ballades el rècord va ser al mes d’agost amb 491 sent el gener amb 68 el mes amb menys activitat. La màxima activitat dels aplecs es va concentrar al mes de maig amb 57 i la mínima al febrer amb 4. La celebració de concerts va estar més repartida amb els màxims de 29 l’agost i 30 els mesos d’octubre i desembre.
Fins aquí els números pel que fa a l’activitat. ¿S’atreveixen ara vostès a avaluar-los en euros? Doncs comencin a afilar el llapis i la setmana que bé podran comprovar si coincideixen amb els que jo els oferiré.
Que tinguin un bon cap de setmana.
15EF080105