dissabte, 20 de desembre del 2008

Esperit de Festa 20-12-08

Bon dia.
A tocar ja de les festes nadalenques és lògic i oportú que aprofiti aquest comentari setmanal per a felicitar-los el Nadal i per a desitjar-los, com se sol dir, un venturós any 2009. És, doncs, aquesta la meva felicitació virtual que emeto a través de les ones del 94.6 de la FM, amb el desig de que arribi a tots vostès, amables i pacients oïdors dels meus comentaris i d’aquest nostre, millor dit, vostre programa.
També aprofito per a informar-los que la setmana que ve estarem de nou amb tots vostès, dissabte 27 amb un programa especial d’Esperit de Festa, i diumenge 28, i no és cap innocentada, amb un especial Sardanes a Ràdio Sabadell en el decurs del qual els oferirem l’oportunitat d’escoltar el conjunt dels cinc capítols emesos dels nostres particulars Pastorets amb tocs de sardana.
I ja que parlem de nadales i de pastorets, la millor manera d’acabar aquest comentari és amb una poesia nadalenca. Per exemple aquesta, titulada Compromís de Nadal, que vaig escriure per a l’ocasió i que diu així:

L’horitzó acull el sol que ja declina
mentre el dia va finint amb lassitud;
les ombres van cobrint la solitud
i es flaire arreu una olor de clavellina.
Emocionats per aquesta impressió cabdal
reviurem amb goig les hores viscudes,
mentre aurores de sensacions pressentides
ens faran reprendre amb força el ritme vital.
Perquè a cada Nadal refermem la lloança,
i perquè cada albada ens mostri el camí,
i puguem seguir tots junts l’estel matutí
i obrir el cor amb renovada esperança.

Que aquesta postal virtual que els adrecem a tots vostès, sigui el testimoni dels nostres millors desitjos de pau i felicitat.
Que tinguin un bon cap de setmana i un bon Nadal.
Lluís Subirana. Director